Ontwikkelen

Onze Manier: Doelgericht

Recht op het doel af is vaak de wens, echter de realiteit verloopt vrijwel altijd anders. Met het doel centraal stellen bent u er nog niet; de weg ernaartoe vraagt om bewuste ontwikkeling. Ontwikkeling van talenten, expertises, competenties en wenselijk gedrag. Het begint dus vooral met stilstaan en te kijken met een frisse blik: wat is er nu daadwerkelijk nodig om het doel te behalen?

Maatschappelijke bewegingen in relatie tot de menselijke psyche vragen om verschillende leerinterventies. De wenselijke of noodzakelijke ontwikkeling brengen we in kaart en wordt vervolgens concreet vormgegeven in een traject op maat, waarin bewust-zijn, bewust-wording en bewust handelen leidend zijn. Zelfregie is ons uitgangspunt in elk traject, waarbij het maatwerk de naadloze aansluiting garandeert met de wenselijke cultuur, ambitie, doel en afgestemd is op een ieders persoonlijk karakter.

Kortom ieder traject is anders. Uitgangspunt is uw persoonlijke en organisatie gebonden uitdagingen, waarbij de deskundigheid en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen van Kedde Coaching & Training u ondersteunt op de weg naar succes.

Kennismaken met Ron Kedde

Nieuwsgierig? Zet u de eerste stap?